Lavatraocului.com - Правила игры

 
 
 

Adaptari la regulile jocurilor

La Vatra Jocului va ureaza bun venit.
La Vatra Jocului a efectuat careva modificari asupra regulilor de baza ale jocurilor pe care le ofera pentru a putea fi integrate in sistemul de jocuri online. Aceste adaptari sint specificate pentru fiecare joc in parte si pot fi accesate de mai jos.
Regulile enuntate pentru fiecare joc se aplica pentru participarea la orice competitie organizata de La Vatra Jocului. Prin înregistrarea pentru un cont și posibilitatea de a deveni un membru pentru a participa la jocurile sau turneele oferite de ”La Vatra Jocului” ("Site-ul"), confirmați ca cunoasteti si sinteti de acord cu versiunea cea mai recentă a acestor reguli ale jocurilor, care poate fi accesata pe Site. ”La Vatra Jocului” poate modifica aceste reguli daca considera de cuviinta. "La Vatra Jocului" vă va informa cu privire la orice modificări semnificative la aceste reguli. Sunteti responsabil pentru revizuirea acestor reguli periodic pentru orice modificări.
Participarea în continuare la orice competitie organizata de La Vatra Jocului in urma acestor modificari semnifica acceptarea neconditionata a lor.

Lavatraocului.com - Правила игры

Правила игры

By accessing the links below you can get acquainted with amendments and new rules introduced by our platform to the basic rules of the games. If you believe that rules are not correct contact us to inquire where have we failed and the proof of this.

Белот
 
Шахматы
 
Дурак
 

Parteners

Annuaire 1two